Hozzávalók:
- Tészta (ki hitte volna)
- Tejszín
- Tejföl
- Fokhagyma
- Szeletelt sonka
- Tojás
- Só, bors
- Sajt!
Főzzük ki a tésztát sós vízben (igen, előre!), közben szeleteljük fel a sonkát vékony csíkokra. Öntsük a tejszínt egy öblös serpenyőbe, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Rakjuk bele a sonkát, és az időközben megtisztított és pépesített fokhagymát, majd az egészet forraljuk ki. Ha kész, forgassuk bele a tésztát jó alaposan. Üssük rá a tojásokat (én két emberenként egy tojást szoktam, 1:1 arány fölé ne nagyon menjünk) és keverjük jól bele. Ettől besűrűsödik a massza, túrószerű állaga lesz. Keverjünk hozzá annyi tejfölt, hogy újra szaftos legyen, és készen is vagyunk.
Ugye emlékeztek még, mi kell MINDEN tésztára?
SAJT!
Egyetek jók : ) Viszlát legközelebb!
Read it in english!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése